Avansert vitenskapelig kalkulator

Denne avanserte vitenskapelige kalkulatoren lar deg foreta avanserte utregninger når du trenger hjelp til mer en pluss, minus, gange og dele.

Hvordan bruke den?

Bruk den akkurat som en vanlig kalkulator. Skriv inn ønsket regnestykke ved å trykke på knappene med museknappen eller bruk tastaturet ditt.

Trykk her for Full skjerm

Om den vitenskapelige kalkulatoren

En vitenskapelig kalkulator er en type kalkulator, vanligvis er håndholdt, som brukes i beregninger i forbindelse med vitenskapelige problemer (vanligvis i fysikk, ingeniørvitenskap og matematikk). De har erstattet regnestavene i nesten alle anvendelsesområder, og er alminnelig brukt i både utdanning og i profesjonelle sammenhenger.

I visse sammenhenger slik som høyere utdanning, har vitenskapelige kalkulator blitt avløst av grafiske kalkulator, som tilbyr utvidet funksjonalitet sammen med muligheten til å tegne grafer og skrive og lagre programmer. Det er også noe overlapping med markedet for finansielle kalkulator.

Denne kalkulatoren krever Adobe Flash for å fungere korrekt. Du kan laste det ned Flash her.

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com