Slagskipspillet

Dette spillet lager en datastyrt sjøkamp mellom to simulerte makter, deg og datamaskinen! (Liten verden, ikke sant?). Klikk på datamaskinens rutenettet for å prøve å finne plasseringen av et skip i dens flåte. Hvert klikk er et skudd avfyrt. Datamaskinen vil gjøre det samme og den jukser ikke.

Skipene dine er vist slik at du vet hvor de befinner seg. Flåtens posisjon vil endres hver gang du oppdaterer nettleseren eller hver gang du går inn i spillet. Datamaskinens flåte vil også endres hver gang siden oppdateres. Hver flåte har 4 minesveipere (2 ruter), 4 fregatter (3 ruter), 2 kryssere (4 ruter) og en kampskip (5 ruter). Vær oppmerksom på at jo mer krutt datamaskinen har igjen i flåten, jo bedre intelligens har den!

Statuslinjen nederst til venstre i nettleseren din vil holde deg informert om all aktivitet og varselmeldinger vil informere deg om kritiske situasjoner. God jakt!

Prøv spillet her

Slagskipspillet
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.