Ofte Stilte Spørsmål - FAQ

Bruk kontaktskjemaet under dersom du har spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger. Vi svarer henvendelsene så fort vi kan. Husk at mange spørsmål allerede er besvart på vår FAQ-side (Frequently Asked Questions). Ta gjerne en titt der før du legger igjen en beskjed. Hvem vet, kanskje spørsmålet ditt allerede er besvart!

OK, så hva er dette for en side og hvordan fungere den?

Siden utfører irriterende utregninger for deg. Den genererer ulike data og konverterer fra et format til et annet. Følg instruksjonen for fremgangsmåte på den aktuelle siden. Så enkelt er det!

Hvordan finner jeg kalkulatoren jeg trenger?

Hvis du vet hva du ser etter anbefaler vi at du trykker "ctrl+f" (engelsk tastatur) på hovedsiden og skriver inn det du søker. Alternativt kan du lese gjennom menyoversikten. Google søk pleier også å være en en god metode, husk da å skrive "kalkuler.com + SØKEORD" i søkefeltet

Hvilken nettleser skal jeg bruke?

Du kan bruke hvilken nettleser du vil. Internett Explorer, Safari, Firefox eller opera. Selv bruker jeg Opera og er med på å støtte opp om Norsk vare :)

Kult, men henger ikke brukergrensesnittet litt igjen på 90-tallet?

Og problemet er? Jeg har brukt fritiden min på å lage denne siden. Men hvis du melder din webdesignekspertise frivillig må du gjerne gi meg beskjed.

Ok, og hvordan gir jeg deg beskjed?

Send meg en e-post (du finner lenke til kontaktskjema nederst på siden), eller skriv i forumet.

Finnes det en mobil utgave?

Foreløpig fins det ingen fullverdig mobilversjon, men vi jobber med saken.

Hvor nøyaktige er kalkulatorene

Nøyaktigheten til kalkulatorene varierer men vi tror at de fleste kalkulatorene skal være til å stole på. Dersom du finner en kalkulator som viser seg å regne feil setter vi pris på at du gir oss beskjed så vi kan rette opp feilen.

Hva skjer med min personlige informasjon når jeg registrerer meg på kalkuler.com?

Du er ikke påkrevd å oppgi noen personlig informasjon når du registrerer deg utenom e-postadresse. Men du kan også velge å være anonym. Men vi tar ditt personvern seriøst og vil aldri gi denne til tredjepart.

Hva skjer med dataen jeg skriver inn i kalkulatorene?

Dataen du skriver inn i kalkulatorene går ikke lenger enn din egen datamaskin. Vi tar ikke denne, og vi analyserer den ikke. Du trenger ikke bekymre deg for dette.

Kan dere legge til en kalkulator for XXX?

Klart vi kan. Skriv en e-post til oss med ditt forslag. Eller skriv i forumet.

Kan brukere legge til kalkulatorer?

Det fins ingen mulighet for at brukere selv kan legge til kalkulatorer. Men send oss ditt bidrag på e-post, er det et verktøy som vil gjøre hverdagen til folk lettere er sjansen for at vi legger den til samlingen større.

Kan jeg lenke til noen av kalkulatorene?

Vi ville blitt kjempeglade. Lag en lenke til hvilken kalkulator du vil. Bare husk på at lenken fungerer! :)

Hva med kalkuler.com på andre språk?

Desverre vil vi kun konsentrere oss om å utbedre den norske versjonen av kalkuler.com. Skulle du mot formodning ønske å oversette hele kalkuler.com til ditt språk må du gjerne skrive til oss.

Er dere interessert i lenkebytte?

I utgangspunktet er vi ikke interessert i det. Men hvem vet? Spør oss davel!

Jeg finner ikke spørsmålet eller svaret jeg leter etter!

Gå til forumet og spør der.