Slagskipspillet

Dette scriptet simulrerer en virituell kampflåte hvor det er om å gjøre å knuse motstanderen (datamaskinen) før den knuser deg.

Hvordan spille spillet?

Trykk et sted i rutenettet for å avfyre et skudd. Treffer du et av skipene til motstanderen er det enkelt å senke båten. Bommer du blir det bare et plask i vannet.
Om slagskipspillet

Battleship

Dette skriptet lager en datastyrt sjøkamp mellom to simulerte makter, deg og datamaskinen! (Liten verden, ikke sant?). Klikk på datamaskinens rutenettet for å prøve å finne plasseringen av et skip i dens flåte. Hvert klikk er et skudd avfyrt. Datamaskinen vil gjøre det samme og den jukser ikke.

Skipene dine er vist slik at du vet hvor de befinner seg. Flåtens posisjon vil endres hver gang du oppdaterer nettleseren eller hver gang du går inn i spillet. Datamaskinens flåte vil også endres hver gang siden oppdateres. Hver flåte har 4 minesveipere (2 ruter), 4 fregatter (3 ruter), 2 kryssere (4 ruter) og en kampskip (5 ruter). Vær oppmerksom på at jo mer krutt datamaskinen har igjen i flåten, jo bedre intelligens har den!

Statuslinjen nederst til venstre i nettleseren din vil holde deg informert om all aktivitet og varselmeldinger vil informere deg om kritiske situasjoner. God jakt!

Battleship

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com