Kapitaliser setninger

Dette verktøyet kapitaliserer setninger - Scriptet kan gjøre den første bokstaven i en setning om til blokkbokstav (dersom den ikke er det fra før). Har noen for eksempel noen avsnitt der setningene ikke er kapitalisert kan du ved bruk av dette verktøyet spare deg selv for masse arbeid..

Det kan også korrigere tekst der alle bokstavene i teksten din er skrevet med blokkbokstaver. Har du en større tekst skrevet i bare blokkbokstaver kan du lime den inn, trykke på Konverter-tasten, og scriptet vil kjapt og enkelt konvertere den til ønsket format.

Du kan også bruke den til å endre den første bokstaven i hvert ord i en setning til blokkbokstaver (Ofte brukt i overskrifter), selv om denne funksjonen trolig ikke er like populær som de andre konverteringsmetodene.

Dette tekstverktøyet krever at nettleseren din har javascript slått på for å fungere.

Hvordan bruke den?

Lim in teksten din i boksen under og trykk på Kapitaliser. Resultatet vil vises i den nederste boksen

Formatert tekst med riktig bruk av blokkbokstaver

Marker og kopier teksten din fra boksen under.

Webutviklere

Dersom du er en webutvikler kan det være greit å sette seg inn i CSS koding for å forandre utseende på en tekst på siden din på en enkel måte. CSS koding forandrer bare utseende til teksten i nettleseren din, den formaterer ikke selve teksten, så hvis du kopierer å limer den inn et annet sted vil den beholde sit orginale format.

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com