Hex-fargekode-generator

Bruk av riktige farger på ditt nettsted kan være av stor betydning for å tiltrekke det foretrukne publikum. Det er en grunn til at de fleste pokerrommene på internett bruker den grunnleggende pokerbordfargen grønn (#088A4B). Svart og rød er også populære farger. Svart gir en klassisk kvalitet i seg og rød er fargen på mot og aggressivitet, som er svært viktige kvaliteter hos en god pokerspiller.

Hvordan bruke den?

  1. Dra og slipp den svarte baren "Tone" velgeren for å generere ønsket basefarge.
  2. Dobbeltklikk så inne i "Lys/Mettethet" rutenettet for å aktivere markøren. Dra den til ønsket lysstyrke er oppnådd. Kolonnen til høyre viser det endelige fargeresultatet.
  3. Hex fargekoden er generert i under store fargefeltet i Hex boksen. Kopier og lim in på din webside.

Neste... velg en fargevifte

  1. Når du har funnet en HEX fargeverdi fra diagrammet ovenfor, kopierer du og limer den inn i skjemaet nedenfor det roterende fargehjulet (uten #), og det vil generere en matchende farger for ditt nettsted.
  2. Dette er et flott verktøy å bruke hvis du prøver å finne fine fargekompinasjoner for din navigasjonsbar, bakgrunn, hyperlenker osv.

Hvordan bruke HTML fargekoder

Med HTML fargekoder kan du sette bakgrunsfarge, tekstfarge, cellefarger, lenkefarger osv på dit nettsted.

Bruk av HTML fargekoder for nettsteds bakgrunnsfarge:

<body style="background:#80BFFF">

Bruk av HTML fargekoder for nettstedets skrit/tekst:

<span style="color:#80BFFF">

Bruk av HTML fargekoder for nettstedets bakgrunnsfarge:

<table style="background:#80BFFF">

Bruk av HTML fargekoder for nettstedets lenkefarger:

<a style="color:#80BFFF">

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com