Alder i dyreår-kalkulator

Denne kalkulatoren lar deg regne ut alderen på et dyr i forhold til et annet dyr (og mennesker). Kalkulatoren regner seg frem til resultatet ved å bruke gjennomsnittalderen til dyrene og må tas med en klype salt da alderen til dyr påvirkes av flere faktorer i dens livsløp. For eksempel vil aldringsprosessen til forskjellige dyr variere på forskjellige stadier i dens livsløp. Størrelsen på dyret og rase er også faktorer som påvirker hvordan man regner seg frem til nøyaktig alder.

Hvordan bruke den?

Skriv inn hvor mange år dyret du vil sammenlikne med i den første ruten, velg dyr i rullgardinen og velg så dyret du vil sammenlikne med i den andre rullgardinen. Trykk så kalkuler!

En/ett

er som en

Om kalkulatoren

Kalkulatoren kan regne ut aldersforskjellen på bløtdyr, mollusk, skilpadde, elefant, hest, hund, katt, ku, kylling, kanin, bie, flue, døgnflue og menneske.

Katteår og hundeår

Dersom du vil ha en mer eksakt utregning av alderen på din katt må du prøve vår noe mer nøyaktige katteårkalkulator.

Har du en hund og vil prøve en noe mer eksakt utregning av dens alder, samt utdypende informasjon om hvordan regne seg frem til denne, basert på vekt, rase etc. må du prøve vår hundeårkalkulator

kjeledyr

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com