Online QR-kode-generator

Generer en gratis QR kode ved bruk av QR-kode generatoren lenger ned på siden. QR-koden kan inneholde tekstinformasjon som kan scannes av en mobiltelefon.

Normalt sett trenger man en applikasjon på din iPhone eller android enhet, og denne appen vil fungere som en scanner og vil kunne lese de svarte og hvite pixlene som danner en QR-kode.

Hvordan bruke den?

Skriv teksten eller URL'en du ønsker konvertert til en QR-kode i i linjefeltet nedenfor. Velg ønsket størrelse på QR-koden og trykk på "Generer QR-kode". QR-koden vil genereres. For å lagre den høyereklikker du på bildet og velger "lagre som" for å lagre det på ønsket sted på harddisken din.

QR-kode generatoren

Kopier eller skriv inn ønsket tekst i feltet under og trykk på "Generer QR-kode".

 

Hva er en QR-kode?

En QR-kode er en rar, firkantet, strekkodeliknende firkant i grafikk som du kan skanne ved hjelp av telefonen eller andre mobile enheter. Vanligvis trenger du en app på din iPhone eller Android-enhet, og denne programvaren vil fungere som en skanner og være i stand til å lese de svarte og hvite pikselblokker som utgjør en QR-kode.

Vanligvis vil en QR-kode inneholde en webadresse og skanne koden vil ta deg til en bedrift nettside eller noen spesiell video presentasjon laget for QR-kampanje. QR-koder er blitt svært populær som en del av utendørs reklame som for eksempel på reklametavler eller som en del av annonser på kollektivtransport. Ethvert sted der folk er på farten med sine mobile enheter eller mobiltelefoner regnes som et perfekt sted for QR-kode annonser.

Anbefalinger av QR-kode-scanner-apps

Hvis du lurer på hvilken app du skal laste ned for å scanne QR-koder kan vi anbefale følgende. Hvis du har iPhone anbefaler vi denne: "QR Reader for iPhone" er en populær og gratis app til bruk for skanning. Hvis du har et Android operativsystem kan du prøve følgende "QR Droid".

QR-kode-skanner

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com