Stoppeklokke

Denne stoppeklokken tar ikke bare tiden, men den lagrer rundetidene dine og viser deg totalt brukt tid. Stoppeklokken er nyttig til alle formål der man vil måle hvor lang tid en ting tar og dersom man vil sammenlikne med tidligere tider.

Hvordan bruke den?

Trykk på "Start/Stop" knappen for å starte stoppeklokken. Når du trykker på den samme knappen igjen vil klokken stoppe og rundetiden vises. Trykk Start igjen for å starte en ny rundetid. Og restart dersom du vil slette alle tider.

Stoppeklokke
Runde #Total tidDenne runden

Hva er en stoppeklokke?

Stoppeklokke

En stoppeklokke er en klokke som måler tiden fra den blir startet til den blir stoppet. Stoppeklokken kan være innebygd i en annen klokke eller være selvstendig som den analoge klokken avbildet til høyre.

Stoppeklokker blir mye brukt innen sport, som for eksempel sprint eller alpin. Tradisjonelt brukte man analoge stoppeklokker, men i dag bruker man som regel digitale. Vår stoppeklokke er digital.

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com