Online sjakk spill

Sjakk er et tomanns strategi brettspill som spilles på et sjakkbrett, et rutete spillebrett med 64 ruter arrangert i et åtte ganger åtte rutenett. Det er en av verdens mest populære spill og spilles av millioner av mennesker over hele verden i parker, klubber, på nett og i turneringer.

Hvordan spille det?

Velg om du vil spille mot datamaskinen eller mot en annen motstander ved å huke/huke av "mot maskin". Velg så hva bonden skal forvandles til når den når den åttende raden på sjakkbrettet. Dersom du spiller mot datamaskinen, skal du eller dtatamaskinen starte? Og hvilken vanskelighetsgrad skal datamaskinen ha? Trykk NEW GAME dersom du vil starte på nytt.

For å flytte en brikke trykker du på den brikken du vil flytte, deretter trykker du på den ruten du vil flytte brikken til. Dersom spillet ikke tillater deg å flytte brikken er det fordi reglene for spillet/brikken ikke tillater det eller fordi du er satt i sjakk.

| Bondeforvandling: | (Menneske: ) | Maskinnivå (Trykk enter for å lagre):  ]

3D-visning2D-visningBegge

[ Se side: | | Bildefrekvens: ms ]


Last inn et lagret spill

Menneske er:
Velg en PGN fil (kun Firefox): Last
eller lim inn PGN fil koden her: Last
(Du kan teste ut med denne PNG eksempelfilen)

Kun for 3D spillet: Bruk "+" og "-" tataturknapper for å zoome. Bruk nummertastene for å spille med tastaturet

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com