Ord- og bokstavteller

Trenger du hjelp med å telle antall ord eller bokstaver i en tekst? Ved store mengder tekst kan det være greit med litt hjelp og dette verktøyet gjør det lekende lett.

Verktøyet egner seg for journalister som skriver artikler, studenter som arbeider med oppgaven sin, freelance-skribenter, forskere, arbeidssøkere som forbereder sin Curriculum Vitae, og som har fått vite at innholdet må ha et visst antall ord eller tegn.

Hvordan bruke den?

Plasser markøren inn i boksen under og start å skrive. Verktøyet vil automatisk telle antall ord og tegn som du skriver(inkludert mellomrom). Du kan også kopiere og lime inn en tekst du allerede har skrevet, telleren vil automatisk vise vise antall ord og tegn teksten din innheolder.

Ord- og bokstavteller

Skriv, kopiere eller lime inn tekst i boksen ovenfor..

Hva brukes denne til?

Å vite antall ord eller tegn i et dokument kan være viktig. For eksempel, hvis forfatteren er pålagt å skrive en minimum eller maksimum mengde ord til din artikkel, kan ordtelleren hjelpe deg å finne ut om deres artikkelen oppfyller disse kravene.

Ordtelleren kan også være viktig for å definere skrive- og lesehastighet. Ordtelleren kan bidra til å finne ut av begge disse. Bare still inn en timer og begynner å skrive, når tiden er ute vil du umiddelbart vite hvor mange ord du har skrevet på den angitte tiden.

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com