Konvertere STORE til små bokstaver

Med dette verktøyet kan du enkelt gjøre om en haug med store BLOKKBOKSTAVER til små bokstaver. For å være ærlig så bruker jeg ikke dette tekstverktøyet veldig ofte, men du har kanskje andre behov :)

Dersom du er en webmaster og skriver HTML språk kan dette kanskje gjøres på enklere måter, som for eksempel CSS koding. Ta en titt lenger ned på siden for en innføring i dette.

Hvordan bruke den?

Lim inn teksten i boksen under og klikk på "Konverter tekst" knappen. Den nye teksten vil bli synlig i boksen under den du limte teksten din inn i.

Den nye teksten ferdig konvertert

Kopier den konverterte teksten din fra boksen under.

CSS koding

Så hvordan kan dett gjøres enklere ved hjelp av CSS koding? Ved enkle grep kan du fortelle nettleseren hvordan den skal vise teksten uavhengig av om den er skrevet i STORE eller små bokstaver.

HTML og CSS koden under...

...vil bli seende ut slik:

Her er det skrevet en kort setning.

Her er det skrevet en kort setning.

Her er det skrevet en kort setning.

Hva synes du om dette verktøyet?

Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros. På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Lik oss gjerne på Facebook dersom vi løste din problemstilling. Hilsen kalkuler.com